flekkete vector__edited.png
Skjermbilde 2019-01-14 kl. 16.07.44_edit

Cesilie og Kjetil Skaslien

27.OKTOBER

Fransk på norsk med Cesilie og Kjetil Skaslien!

Far og datter tar oss med på en musikalsk reise i Edith Piafs verden og andre franske toner om havet, livet og kjærligheten!

Under konserten får publikum høre kjente låter som bla. ”La vie en rose”, ”Millord” og ”Non, Je Ne Regrette Rien”, og allsangfaktoren er så absolutt tilstede. Med seg på scenen har Cesilie med seg sin far trekkespilleren Kjetil Skaslien. Kjetil har trekkspillet i sin hule hånd, og tryller fram de vakreste og sørgmodigste toner på ekte fransk vis.

 

Dette er en enkel og stemningsfylt konsert, og underveis krydrer Cesilie repertoiret med historikk om denne lille franske kvinnen med den fantastiske røsten.

Kjetil Skaslien har også bemerket seg utover landets grenser med sine tolkninger av både Piaf og andre franske toner. Når han ”drar” i gang på sitt musettetrekkspill, lurer man på om man er i Norge eller i Paris!

Cesilie Skaslien har en helt spesiell og vakker stemme som yter de franske visene full rettferdighet og en fantastisk kommunikasjon med publikum. Hele programmet inneholder de mest kjente franske tonene skapt for nynning og allsang.

 

Konserten er i 2. etasje.

Dørene åpner 18:00, konserten starter 19:30 

Felles bilde Cesilie og Kjetil Skaslien.jpeg
Skjermbilde 2019-01-25 kl. 13.21.17.png