3069777903347845
top of page

2. oktober

TORBJØRN ØKLAND OG JAN TOFT

Torbjørn Økland blir ofte omtalt som en av Norges beste gitarister med et tydelig og typisk sound. I 23 år satte han preg på Vamp og bandets musikk, men i 2014 brøt han ut av Vamp sammen med Calle Apeland og Paul Hansen. Siden har han vært musiker for mange av våre største artister.

I fjor høst ga han endelig ut et soloalbum med egne låter. Albumet "Alt det me va" er et album stappet med iørefallende, fengende låter og har fått gode kritikker. Torbjørn Økland overrasker som en mer enn habil vokalist og synger på flere av låtene. Tekstene er skrevet av Ingvar Hovland, Kolbein Falkeid, Tom Roger Aadland blant andre. Gjesteartister på albumet, er Jan Toft, Paul Hansen og Helene Bøksle som han alle synger duett sammen med. Han har også sunget duett med Anita Skorgan på hennes konserter.

Nå turnerer Torbjørn Økland med Jan Toft og fullt band. Til Josefine kommer han med duettpartner Toft og Halvor Lillesund på piano og trekkspill. Du skal heller ikke se bort fra at han har med seg flere spennende og dyktige gjesteartister.

Jan Ingvar Toft ble født i 1961 i Haugesund. Toft er en vokalist med stort særpreg, han er dessuten også komponist, tekstforfatter, musiker, produsent og skuespiller. Fra slutten av 70- tallet var han vokalist og låtskriver i forskjellige band i Haugesund. Han var også med å starte opp Vamp hvor han var vokalist frem til 1998 da han satset på en solokarriere. I 2015 ble han hentet inn igjen som vokalist og er fremdeles med i Vamp. Toft har skrevet flere av Vamps velkjente låter.
Toft har gitt ut flere soloalbum, deriblant "Alle e aleina" i 2010, et album han ble nominert til Spellemannsprisen for.

Toft har deltatt på plater med Sigvart Dagsland, Vilde Bjerke, Silje Nergaard, Christian Welde, Magnar Birkeland, Kenneth Sivertsen, Aftenlandet, Vigdis Eidsvåg, Karianne Arntzen Band, Kjell Inge Torgersen og Astrid Kloster.

Toft har vunnet tre Spellemannpriser med Vamp.

TORBJØRN ØKLAND OG JAN TOFT

Billett: 400 kr (+gebyr)
Dørene åpner 18:00, konserten starter 19:30.

Josefine Visescene
Josefines gate 16
0351 Oslo

gina%20JOSEFINE%20text_edited.png
bottom of page