OBS - PÅ HOVEDSCENEN PÅ PARKTEATERET

Nye sanger av Rudolf Nilsen

Jon Arne Corell, Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Carl Morten Iversen, Steinar Ofsdal og Moddi med ny Rudolf Nilsen-plate!

Rudolf William Nilsen er en av våre viktigste og mest avholdte arbeiderdiktere. Til tross for at han døde bare 28 år gammel rakk han å gi ut diktsamlingene På stengrunn (1925) og På gjensyn (1926). Den tredje samlingen Hverdagen (1929) ble utgitt etter forfatterens død. 

Rudolf Nilsen er ikke bare kjent for sine røde kampdikt og skildringer av arbeiderklassens kår –  han var også en av de første store urbane dikterne i norsk litteratur. Skildringene av livet og menneskene på Oslos østkant og kjærligheten til selve byen er et gjengangstema i hans diktning. 

I 1973 gikk seks norske musikere sammen om albumet På stengrunn - 16 sanger av Rudolf Nilsen. Plata ble en umiddelbar klassiker og står igjen som en av de største suksessene fra den norske visebølgen på 1970-tallet.

Mange har i årevis lengtet etter en oppfølger, og vi er begeistret over å kunne annonsere at et nytt album med sanger til tekster av Rudolf Nilsen er underveis.

OBS - DØRENE ÅPNER 19:00, KONSERTEN STARTER 20:00

OBS: Legg merke til at billettene er unummererte, så det er førstemann til mølla for sitteplass 

På Gjensyn

Utsatt - ny dato kommer

Foto: Klausine Røtnes

Skjermbilde 2020-01-17 kl. 16.35.26.png

Bli med i e-post lista vår!

© 2019 Josefine Visescene  Josefines Gate 16