3069777903347845
top of page

7. februar

FRODE ALNÆS

FRODE VISER SEG. Frode Alnæs synger viser med tekster av Ingvar Hovland med fler.

Frode Alnæs er kjent for sin unike evne til å kommunisere med publikum, noe som har gjort han til en av våre mest folkekjære artister. Det er aldri kjedelig når Frode står på scenen. Han er utadvendt og byr alltid på musikalske overraskelser og godt humør.

Frode Alnæs er en sjelden blomst i norsk musikkliv. Han regnes som en av Norges beste gitarister og låtskrivere. Han har laget noen av landets mest kjente og kjære melodier, både gjennom Dance With A Stranger, som soloartist og gitarist. Alle er kanskje ikke klar over at Frode opp gjennom årene også har skrevet mange viser på norsk. Låter som er skrevet til ulike produksjoner, alt fra egne soloalbum og egen konsertforestilling, til operaen «Donna Bacalao» og The Kinks-låter på norsk sammen med «De musikalske dvergene».

På Josefine Visescene vil han samle et utvalg av disse i en unik konsert. Som en av våre fremste gitarister gjennom mer enn 40 år, har Frode også laget mye flott instrumentalmusikk. Flere av disse melodiene er blitt allemannseie, og noe av dette vil han også ha med på konserten.

- Dette gleder jeg meg til. Jeg er stor fan av dem som står bak Josefine Visescene. Jeg vokste opp med musikk av blant andre Kari Svendsen, Lillebjørn Nilsen og Øystein Sunde og en av de første låtene jeg lærte meg på gitar var «Storbynatt» av Lars Klevstrand. Så det er en stor ære å få spille på Josefine Visescene som gjennom flere tiår har ivaretatt vår flotte visetradisjon, sier Frode Alnæs.

7. februar

Dørene åpner 18.00
Konsertstart kl 19.30
Josefine Visescene
Josefines gate 16

gina%20JOSEFINE%20text_edited.png
bottom of page