3069777903347845
top of page

3. april

MARTE WULFF

Marte Wulff er en to ganger Spellemann-nominert visepopartist, komponist og tekstforfatter med syv soloalbum bak seg. Hun har flere radiohits på samvittigheten, og er også en yndet duettpartner som har sunget med noen av Norges største artister live eller på plate.

Marte er kjent for sine personlige, historiefortellende tekster og sterke melodier. Hennes formidlingsevne og samfunnsengasjement har berørt mange, særlig de senere år, da hun har hun gjort seg bemerket som en tydelig stemme for klima- og miljøsaken bl.a. gjennom sin musikk, der hun med humor og innsikt fletter inn både samfunnskritikk og verdispørsmål i sine poptekster, side om side med sanger om sorg og mange slags kjærlighet.

Med seg denne kvelden har Marte trompetist, produsent og mangeårig samarbeidspartner Sjur Miljeteig, som er en av landts fremste trompetister og utøvere innen jazz, elektronika og improvisasjon. Sjur er også produsent for Martes syvende album Øya/øyet, og konserten vil by på flere smakebiter fra dette samarbeidet, samt viser fra hele hennes karriere. Tale Vang Ellefsen vil gjeste på fele og kor.

3. april

Dørene åpner 18.00
Konsertstart kl 19.30
Josefine Visescene
Josefines gate 16

gina%20JOSEFINE%20text_edited.png
bottom of page