Skjermbilde 2019-01-14 kl. 16.07.44.png
Skjermbilde 2019-01-14 kl. 16.07.44.png

Bål – Sanger for et varmere samfunn

28. oktober

YELLOW.png

Døren åpner 18:00, konserten starter 19:30. Nytt tidspunkt!

Vi vil registrere navn og nummer på alle i publikum for eventuell smittesporing

Noen ganger, når livet blir for kaldt og vinden for sur

Da trenger vi å møtes rundt leirbålet, kjenne varmen og dele en sang eller en god historie. Vi lever i en tid der mye dreier seg om å lykkes, ta seg godt ut og bli beundret av andres blikk. Det blir vanskeligere å se forbi våre egne neser og videre ut i verden. Men hva skjer med fellesskapet i slike tider? Og hvem slipper vi inn?

 

“Ikke vær sint, Greta Thunberg. Ikke vær trist. Og ikke vær ung,” skrev Sindre Skeie i 2019. Diktet ble delt i tallrike nettforum og lest over hele landet. For oss sier det noe om at vi er mange som har bekymringstanker for framtida.

Prosjekt “Bål”, Sindre Skeie, Helga Johanne Størdal og Åge Reite, ønsker å invitere til en konsertopplevelse som belyser de utfordrende sidene ved livet og ved tida vi lever i. Midt i alt som er utfordrende trenger vi å dele på varmen og finne tilbake til det som binder oss sammen.

Skeie, Størdal og Reite synger og spiller i en visetradisjon, de kommer med egne sanger og egne historier. Velkommen til en intim og tankevekkende konsertopplevelse!

Legg merke til at billettene er unummererte, så det er førstemann til mølla for sitteplass.

IMG_2964farge.jpg
Skjermbilde 2019-01-25 kl. 13.21.17.png