3069777903347845
 
Skjermbilde 2019-01-14 kl. 16.07.44.png

ÅNDELIGE VISER

27. APRIL

ÅNDELIGE VISER VI GJERNE HØRER

 

Ruth Wilhelmine Meyer/ vokal og Kalle Moberg/ akkordeon framfører og bearbeider sanger fra vår velkjente åndelige skattekiste.

Flere av de nære og trøstende sangene vi alle bærer med oss står på programmet, som Ingen er så trygg i fare, Bred dina vida vingar og andre.  Disse blir omkranset og utvidet av de forunderligste klangligheter i stemme og akkordeon.

Både Ruth Wilhelmine og Kalle utforsker klangmulighetene i instrumentene sine. I dette programmet lar de seg inspirere av åndelige viser og utvider sangene med sine klangunivers. 

 

 

Instrumentalist, improvisator og komponist Kalle Moberg er en nysgjerrig akkordeonist som utforsker instrumentet innen ulike sjangre, ikke minst innenfor klassisk- samtid- og improvisatorisk musikk. Han har turnert over hele verden og vært kapellmester ved Det Kongelige Slott i flere år. Han har studert ved musikkhøgskolen i Bern/ Sveits i tillegg til Norges Musikkhøgskole, hvor han nå tar doktorgrad.   kallemoberg.com

 

Ruth Wilhelmine Meyer er en sjeldent allsidig stemmekunstner som med sine utrolige seks oktavers omfang lekent beveger seg mellom lydverdener fra folkemusikk til klassisk via eksperimentell musikk. Oppvokst i Telemark, men med verden som arbeidsfelt har hun utviklet sitt eget vokale eksperimentelle uttrykk delvis basert på tradisjonelle vokalteknikker fra ulike land. Hun ble tildelt Edvard-prisen 2019.   www.wilhelmine.no

Konserten starter 19:30, dørene åpner kl 18:00.

ruth.jpeg
kalle.jpeg
Skjermbilde 2019-01-25 kl. 13.21.17.png
Josefine linelogo white.png